0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Подложката SAFE STEP има предназначението да държи крака ви стабилно на земята. Тази изключително тънка и дълготрайна стелка придава на обувката ви стабилност при ходене по по-хлъзгави повърхности. SAFE STEP е самозалепваща се, много лесна за използване и не оставя петна.Предпазителят за приплъзване е подходящ за всяка обувка, като може и да бъде подрязана, за по-точно пасване в обувката.<br>Препоръчваме ви да използвате тази стелка с нови обувки.Ако искате да ги сложите във вече обувани обувки, трябва да изтъркате вътрешната страна на обувката с шкурка и да я изчистите колкото се може по-добре. Когато обувката е напълно суха, може да сложите самата стелка SAFE STEP. Изберете Pedag SAFE STEP за повече стабилност, дори на хлъзгави повърхности!<br></p>
Model: p-637
4.00 New

Подложка SAFE STEP против хлъзгане или приплъзване на марката Pedag p-637

Този продукт вече не се предлага!
Производител: PEDAG
Страна на произход: Германия
Цвят: Черен

Описание:

Подложката SAFE STEP има предназначението да държи крака ви стабилно на земята. Тази изключително тънка и дълготрайна стелка придава на обувката ви стабилност при ходене по по-хлъзгави повърхности. SAFE STEP е самозалепваща се, много лесна за използване и не оставя петна.Предпазителят за приплъзване е подходящ за всяка обувка, като може и да бъде подрязана, за по-точно пасване в обувката.
Препоръчваме ви да използвате тази стелка с нови обувки.Ако искате да ги сложите във вече обувани обувки, трябва да изтъркате вътрешната страна на обувката с шкурка и да я изчистите колкото се може по-добре. Когато обувката е напълно суха, може да сложите самата стелка SAFE STEP. Изберете Pedag SAFE STEP за повече стабилност, дори на хлъзгави повърхности!

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още