0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Силиконова възглавничка за дюстабан ходило, която ще направи ходенето отново поносимо. Ако страдате от плоско стъпало, вие сте наясно със симптомите - възглавничката в предната част на ходилото пари и ходенето се превръща в мъчение. Плоското ходило се получава от понижен или изравнен напречен свод, което увеличава напрежението в най-чувствителните зони на крака. Напрежението в тези зони и деформацията на крака причиняват силна болка във възглавничката в предната част.<br>Pedag FEEL GOOD e специално разработена за жени, които не искат да страдат, за да изглеждат добре. Анатомичната форма на възглавничката е направена така, че да омекотява стъпването при пръстите и за да се чувствате добре в по-тесни обувки. Силиконовата подложка придържа и облекчава ходилото и напречния свод, като ефективно премахва болката. Допълнителните странични "подплатени крила" защитават и омекотяват деликатните връзки на пръстите. Нашата успокояваща краката възглавничка ще ви помогне да издържате дълго време на крак. Pedag FEEL GOOD е също така много подходяща за сандали на висок ток, тъй като тя е прозрачна и не се вижда под пръстите. Въпреки това, дори с тази възглавничка в обувките, вашите крака се нуждаят от почивка. Най-доброто решение за вас е да сменяте от време на време обувките си и височината на тока. <br>
Model: p-173
8.00 New

Силиконова възглавничка Pedag FEEL GOOD за напречен свод и високи обувки p-173

-20% 10.00 лв 8.00 лв
Производител: PEDAG
Тип: Комфортни
Материал: Силикон
Пол: Дамски
Страна на произход: Германия

Описание:
Силиконова възглавничка за дюстабан ходило, която ще направи ходенето отново поносимо. Ако страдате от плоско стъпало, вие сте наясно със симптомите - възглавничката в предната част на ходилото пари и ходенето се превръща в мъчение. Плоското ходило се получава от понижен или изравнен напречен свод, което увеличава напрежението в най-чувствителните зони на крака. Напрежението в тези зони и деформацията на крака причиняват силна болка във възглавничката в предната част.
Pedag FEEL GOOD e специално разработена за жени, които не искат да страдат, за да изглеждат добре. Анатомичната форма на възглавничката е направена така, че да омекотява стъпването при пръстите и за да се чувствате добре в по-тесни обувки. Силиконовата подложка придържа и облекчава ходилото и напречния свод, като ефективно премахва болката. Допълнителните странични "подплатени крила" защитават и омекотяват деликатните връзки на пръстите. Нашата успокояваща краката възглавничка ще ви помогне да издържате дълго време на крак. Pedag FEEL GOOD е също така много подходяща за сандали на висок ток, тъй като тя е прозрачна и не се вижда под пръстите. Въпреки това, дори с тази възглавничка в обувките, вашите крака се нуждаят от почивка. Най-доброто решение за вас е да сменяте от време на време обувките си и височината на тока.
Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още