0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Силиконова подложка за обувки на висок ток HIGH LIFE. Не е трудно да се ходи с обувки на висок ток, но когато ги носиш с часове, нещата се променят : те стават неудобни и възглавничките на крака започват да горят и се усеща болка при всяко стъпване. Pedag HIGH LIFE ще ви помогне да прекарате цялата вечер на вашите любими високи токчета, без болка.Когато се носят обувки на висок ток, възглавничката в предната част на ходилото понася цялата тежест на тялото. Нашите силиконови подложки ще ви осигурят перфектния комфорт там където е нужно. Специалната ни половин стелка омекотява петте метатарзофалангеални връзки на ходилото. Тя ефективно предотвратява болки в кракат и ви позволява да танцувате колкото си поискате. <br>Pedag HIGH LIFE са незабележими в обувката ви, самозалепващи се и застават стабилно в обувката, което осигурява стабилност дори и в най-високите обувки. В същото време стелката може да се премахва лесно, за да се използва и в други обувки. Ако започне да се отлепя от обувката, минете я с хладка вода. <br>Pedag HIGH LIFE пасва на всеки размер обувка. Стелката е в правилната позиция когато крайщата докосват края на стелката на самата обувка. Благодарение на мекия еластичен материал, от който е направена стелката, дори и най-деликатните крака няма да забележат промяна в обувката.<br><br>
Model: p-171
8.00 New

Силиконова подложка за обувки на висок ток Pedag HIGH LIFE p-171

-20% 10.00 лв 8.00 лв
Производител: PEDAG
Тип: Комфортни
Материал: Силикон
Пол: Дамски; Мъжки
Страна на произход: Германия

Описание:
Силиконова подложка за обувки на висок ток HIGH LIFE. Не е трудно да се ходи с обувки на висок ток, но когато ги носиш с часове, нещата се променят : те стават неудобни и възглавничките на крака започват да горят и се усеща болка при всяко стъпване. Pedag HIGH LIFE ще ви помогне да прекарате цялата вечер на вашите любими високи токчета, без болка.Когато се носят обувки на висок ток, възглавничката в предната част на ходилото понася цялата тежест на тялото. Нашите силиконови подложки ще ви осигурят перфектния комфорт там където е нужно. Специалната ни половин стелка омекотява петте метатарзофалангеални връзки на ходилото. Тя ефективно предотвратява болки в кракат и ви позволява да танцувате колкото си поискате.
Pedag HIGH LIFE са незабележими в обувката ви, самозалепващи се и застават стабилно в обувката, което осигурява стабилност дори и в най-високите обувки. В същото време стелката може да се премахва лесно, за да се използва и в други обувки. Ако започне да се отлепя от обувката, минете я с хладка вода.
Pedag HIGH LIFE пасва на всеки размер обувка. Стелката е в правилната позиция когато крайщата докосват края на стелката на самата обувка. Благодарение на мекия еластичен материал, от който е направена стелката, дори и най-деликатните крака няма да забележат промяна в обувката.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още