0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Супер мека гел възглавничка, която облекчава болката в първата връзка на палеца на крака. Нашият Pedag BUNION PROTECTOR успокоява при болка, свързана с връзката при големия пръст на крака и прави ходенето по-лесно. Ако страдате от оток на първата връзка на палеца, когато той се обръща срещу втория пръст и се получава напрежение върху възглавничката при пръстите, супер меката възглавничка ще ви помогне за намаляването на симптомите. Pedag BUNION PROTECTOR защитава подутата тъкан от триене и директно натоварване и намалява болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.<br>Pedag BUNION PROTECTOR може да изплаквате с вода. <br><br>
Model: p-276
6.00 New

Супер мека гел възглавничка Pedag BUNION PROTECTOR, която облекчава болката в първата връзка на палеца на крака p-276

-20% 7.50 лв 6.00 лв
Производител: PEDAG
Тип: Комфортни
Материал: Силикон
Пол: Дамски; Мъжки
Страна на произход: Германия

Описание:
Супер мека гел възглавничка, която облекчава болката в първата връзка на палеца на крака. Нашият Pedag BUNION PROTECTOR успокоява при болка, свързана с връзката при големия пръст на крака и прави ходенето по-лесно. Ако страдате от оток на първата връзка на палеца, когато той се обръща срещу втория пръст и се получава напрежение върху възглавничката при пръстите, супер меката възглавничка ще ви помогне за намаляването на симптомите. Pedag BUNION PROTECTOR защитава подутата тъкан от триене и директно натоварване и намалява болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.
Pedag BUNION PROTECTOR може да изплаквате с вода.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още