0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Супер мека възглавничка, която успокоява болката в точките на напрежение и причинена от мазоли. Pedag CORN PAD защитава вашите пръсти и облекчава болката, причинена от мазоли и мехури. Нашата CORN PAD също така намалява напрежението при пръстите, които са наранени по други причини. Мекият гел разделител омекотява напрежението от всякакъв вид и помага за предотвратяването на болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.<br>Pedag CORN PAD може да изплаквате с вода. <br></p>
Model: p-274
6.00 New

Супер мека възглавничка CORN PAD, която успокоява болката в точките на напрежение и причинена от мазоли p-274

-20% 7.50 лв 6.00 лв
Производител: PEDAG
Тип: Комфортни
Материал: Силикон; Текстил
Пол: Дамски; Мъжки
Страна на произход: Германия
Цвят: Бял

Описание:

Супер мека възглавничка, която успокоява болката в точките на напрежение и причинена от мазоли. Pedag CORN PAD защитава вашите пръсти и облекчава болката, причинена от мазоли и мехури. Нашата CORN PAD също така намалява напрежението при пръстите, които са наранени по други причини. Мекият гел разделител омекотява напрежението от всякакъв вид и помага за предотвратяването на болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.
Pedag CORN PAD може да изплаквате с вода.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още