0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Супер мек пръстен, който защитава пръстите от натиск. <br>Pedag TOE STRIP защитава и облекчава пръстите от всякакъв вид натиск и рани. Също така е подходящ за брадавици, мазоли и контузии. Pedag TOE STRIP е мек и гъвкав; той защитава пръстите и намалява болката даже между тях. Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене. Разделителят може да се изплаква с хладка вода. <br></p>
Model: p-272
6.90 New

Супер мек пръстен Pedag TOE STRIP , който защитава пръстите от натиск. p-272

6.90 лв
Производител: PEDAG
Тип: Комфортни
Материал: Силикон
Пол: Дамски; Мъжки
Страна на произход: Германия

Описание:

Супер мек пръстен, който защитава пръстите от натиск.
Pedag TOE STRIP защитава и облекчава пръстите от всякакъв вид натиск и рани. Също така е подходящ за брадавици, мазоли и контузии. Pedag TOE STRIP е мек и гъвкав; той защитава пръстите и намалява болката даже между тях. Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене. Разделителят може да се изплаква с хладка вода.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още