0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Супер мек гел разделител, който коригира прищипани или застъпени пръсти. <br>Pedag TOE SPREADER разделя и защитава застъпени или изкълчени пръсти или тези, които се трият един в друг. Не само, че намалява риска от гъбични инфекции, но и минимализира триене, което може да доведе до болезнени травми на пръстите. Pedag TOE SPREADER може също да бъде използван, за да коригира деформацията на възглавничката при пръстите. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.<br>Pedag TOE SPREADER може да изплаквате с вода. </p><p><br><br></p>
Model: p-271
10.00 New

Супер мек гел разделител TOE SPREADER, който коригира прищипани или застъпени пръсти p-271

10.00 лв
Производител:PEDAG
Тип:Комфортни
Материал:Силикон
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Описание:

Супер мек гел разделител, който коригира прищипани или застъпени пръсти.
Pedag TOE SPREADER разделя и защитава застъпени или изкълчени пръсти или тези, които се трият един в друг. Не само, че намалява риска от гъбични инфекции, но и минимализира триене, което може да доведе до болезнени травми на пръстите. Pedag TOE SPREADER може също да бъде използван, за да коригира деформацията на възглавничката при пръстите. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.
Pedag TOE SPREADER може да изплаквате с вода.Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още