0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Супер мек пръстов разделител, който зашитава пръстите от триене.<br>Pedag TOE SEPARATOR защитава раздразнените пръсти от триене и облекчава болката. Мекият и гъвкав разделител е идеален за мазоли, мехури, точки на натиск и след операция. Нашите пръсти понасят огромно натоварване и са често пресилени и уморени. Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене. Разделителят може да се изплаква с хладка вода. </p><p><br><br><br></p>
Model: p-270
10.00 New

Супер мек пръстов разделител Pedag TOE SEPARATOR, който зашитава пръстите от триене. p-270

10.00 лв
Производител:PEDAG
Тип:Комфортни
Материал:Силикон
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Описание:

Супер мек пръстов разделител, който зашитава пръстите от триене.
Pedag TOE SEPARATOR защитава раздразнените пръсти от триене и облекчава болката. Мекият и гъвкав разделител е идеален за мазоли, мехури, точки на натиск и след операция. Нашите пръсти понасят огромно натоварване и са често пресилени и уморени. Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене. Разделителят може да се изплаква с хладка вода.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още