0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
За меко и комфортно усещане с обувки на висок ток, балерини или отворени обувки - изберете стелка Pedag LADY GEL.<br>Всички жени обичат обувки на висок ток, защото изглеждат удивително в тях. Но носенето им не е никак приятно. Понякога така нараняват краката ви, причинено от тънката стелка и високия ток, че искате да се отървете от тях. Ние обаче имаме добри новини за вас: Pedag LADY GEL - омекотява възглавничката в предната част на крака и добре фиксира високия ток. Когато носите високи токове, 75% от теглото ви се поема от предната част на крака ви. Стелката без пръсти LADY GEL поддържа и омекотява надлъжния свод, предната част на крака и областта на петата. Тя облекчава по-специално възглавничката в предната част на крака и предотвратява парене - с или без чорапи или чорапогащи. LADY GEL също помага при предотвратяването на дюстабан ходило и облекчава при вече формирано такова. Повърхността на стелката е изработена от специален микрофибърен велур. Самата стелка е достатъчно тънка, за да се избегне прищипване и в същото време достатъчно мека, за да облекчи краката ви. 3/4 стелката LADY GEL може да се изпере, самозалепваща е и може да се премахва от обувката. Осигурява стабилност и се вмества и в най-високите обувки, както и застава на крака като втора кожа. Предлагаме тази стелка в няколко размера - S/M/L. <br><br>
Model: p-182-s
16.50 New

Стелка за отворени обувки или на висок ток Pedag LADY GEL p-182-s

Изберете цвят:
16.50 лв
Производител: PEDAG
Тип: Комфортни
Материал: Естествена кожа
Пол: Дамски; Мъжки
Страна на произход: Германия
Цвят: Светло кафяв

Описание:
За меко и комфортно усещане с обувки на висок ток, балерини или отворени обувки - изберете стелка Pedag LADY GEL.
Всички жени обичат обувки на висок ток, защото изглеждат удивително в тях. Но носенето им не е никак приятно. Понякога така нараняват краката ви, причинено от тънката стелка и високия ток, че искате да се отървете от тях. Ние обаче имаме добри новини за вас: Pedag LADY GEL - омекотява възглавничката в предната част на крака и добре фиксира високия ток. Когато носите високи токове, 75% от теглото ви се поема от предната част на крака ви. Стелката без пръсти LADY GEL поддържа и омекотява надлъжния свод, предната част на крака и областта на петата. Тя облекчава по-специално възглавничката в предната част на крака и предотвратява парене - с или без чорапи или чорапогащи. LADY GEL също помага при предотвратяването на дюстабан ходило и облекчава при вече формирано такова. Повърхността на стелката е изработена от специален микрофибърен велур. Самата стелка е достатъчно тънка, за да се избегне прищипване и в същото време достатъчно мека, за да облекчи краката ви. 3/4 стелката LADY GEL може да се изпере, самозалепваща е и може да се премахва от обувката. Осигурява стабилност и се вмества и в най-високите обувки, както и застава на крака като втора кожа. Предлагаме тази стелка в няколко размера - S/M/L.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

36, 37, 40, 41, 42, 43, 44, 45
36-37, 38-39, 40-41, 42-43
36, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45