0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Еластична силиконова стелка с кадифено меко покритие. Ако редовно спортувате, или като цяло сте физически активен човек, най-вероятно сте удовлетворени от всичко, което се грижи за здравето и комфорта на вашите крака. Когато спортувате или извършвате други дейности, само няколко области от крака се натоварват най-много за дълго време. Предполагаеми последствия са - болки и умора в краката. Областта на надлъжния свод, възглавничката в предната част на крака и възглавничката при петата на силиконовата стелка Pedag GELAXY облекчават през цялото време крака. Също така, стелката е противоплъзгаща се, така че няма да се размества веднъж сложена в обувката. Вискоеластичният високотехнологичен гел в нея предотвратява натоварванията в предната част на ходилото и минимализира въздействието на шока при ходене в областта на глезените, колената, бедрата, сухожилията и гръбначния стълб. Кадифеният, мек микрофибърен велур на повърхността на стелката абсорбира влагата на крака, за по-дълъг живот на вашите обувки. Стелката Pedag GELAXY може да перете на ръка и да използвате за спорт и в ежедневието. <br></p>
Model: p-175
29.00 New

Еластична силиконова стелка Pedag GELAXY с кадифено меко покритие за спорт p-175

Изберете размер:
Виж в см
29.00 лв
Производител:PEDAG
Тип:Комфортни
Материал:Силикон
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Цвят:Сив
Описание:

Еластична силиконова стелка с кадифено меко покритие. Ако редовно спортувате, или като цяло сте физически активен човек, най-вероятно сте удовлетворени от всичко, което се грижи за здравето и комфорта на вашите крака. Когато спортувате или извършвате други дейности, само няколко области от крака се натоварват най-много за дълго време. Предполагаеми последствия са - болки и умора в краката. Областта на надлъжния свод, възглавничката в предната част на крака и възглавничката при петата на силиконовата стелка Pedag GELAXY облекчават през цялото време крака. Също така, стелката е противоплъзгаща се, така че няма да се размества веднъж сложена в обувката. Вискоеластичният високотехнологичен гел в нея предотвратява натоварванията в предната част на ходилото и минимализира въздействието на шока при ходене в областта на глезените, колената, бедрата, сухожилията и гръбначния стълб. Кадифеният, мек микрофибърен велур на повърхността на стелката абсорбира влагата на крака, за по-дълъг живот на вашите обувки. Стелката Pedag GELAXY може да перете на ръка и да използвате за спорт и в ежедневието.

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

36, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
36, 41, 43, 44, 45, 46
44
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
41, 42, 43, 44, 45