0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Специална стелка с допълнителна височина на надлъжния свод и опора за високи сводове. Около 20 до 25% от населението има висок надлъжен свод, който се нарича още "<em>pes cavus"</em>, на латински, което се превежда като "кух крак". Ако сте сред тях, вие знаете какво означава това.Стелката Pedag VIVA HIGH подпомага вашите крака. Това е комфортна стелка, която производителят Pedag разработва заедно с експерти в ортопедията, за да се задоволят максимално нуждите на хората с високи сводове. Изключително високия надлъжен свод на Pedag VIVA HIGH държи стабилно крака в правилната позиция. Освен това, анатомичната възглавничка при петата абсорбира натоварането при ходене. Метатерзалната подложка защитава от образуване на дюстабан ходило и облекчава симптомите. Тънкото и дишащо кожено горно покритие и филтъра от активен въглен осигуряват оптималното състояние на обувката отвътре. Ако искаш да ходиш сякаш по въздух, въпреки високия свод, и в същото време да запазиш здравето на краката си, пробвай нашата специална стелка Pedag VIVA HIGH.</p><p><br><br><br></p>
Model: p-189
47.00 New

Специална стелка Pedag VIVA HIGH с допълнителна височина на надлъжния свод и опора за високи сводове. p-189

Изберете размер:
Виж в см
47.00 лв
Производител:PEDAG
Тип:Ортопедични
Материал:Естествена кожа
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Цвят:Бежов
Описание:

Специална стелка с допълнителна височина на надлъжния свод и опора за високи сводове. Около 20 до 25% от населението има висок надлъжен свод, който се нарича още "pes cavus", на латински, което се превежда като "кух крак". Ако сте сред тях, вие знаете какво означава това.Стелката Pedag VIVA HIGH подпомага вашите крака. Това е комфортна стелка, която производителят Pedag разработва заедно с експерти в ортопедията, за да се задоволят максимално нуждите на хората с високи сводове. Изключително високия надлъжен свод на Pedag VIVA HIGH държи стабилно крака в правилната позиция. Освен това, анатомичната възглавничка при петата абсорбира натоварането при ходене. Метатерзалната подложка защитава от образуване на дюстабан ходило и облекчава симптомите. Тънкото и дишащо кожено горно покритие и филтъра от активен въглен осигуряват оптималното състояние на обувката отвътре. Ако искаш да ходиш сякаш по въздух, въпреки високия свод, и в същото време да запазиш здравето на краката си, пробвай нашата специална стелка Pedag VIVA HIGH.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

41, 42, 43, 44, 45
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 44
41, 44, 45, 46
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
40-41, 44-45