0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
За меко и комфортно усещане с обувки на висок ток, балерини или отворени обувки - изберете стелка Pedag LADY GEL.<br>Всички жени обичат обувки на висок ток, защото изглеждат удивително в тях. Но носенето им не е никак приятно. Понякога така нараняват краката ви, причинено от тънката стелка и високия ток, че искате да се отървете от тях. Ние обаче имаме добри новини за вас: Pedag LADY GEL - омекотява възглавничката в предната част на крака и добре фиксира високия ток. Когато носите високи токове, 75% от теглото ви се поема от предната част на крака ви. Стелката без пръсти LADY GEL поддържа и омекотява надлъжния свод, предната част на крака и областта на петата. Тя облекчава по-специално възглавничката в предната част на крака и предотвратява парене - с или без чорапи или чорапогащи. LADY GEL също помага при предотвратяването на дюстабан ходило и облекчава при вече формирано такова. Повърхността на стелката е изработена от специален микрофибърен велур. Самата стелка е достатъчно тънка, за да се избегне прищипване и в същото време достатъчно мека, за да облекчи краката ви. 3/4 стелката LADY GEL може да се изпере, самозалепваща е и може да се премахва от обувката. Осигурява стабилност и се вмества и в най-високите обувки, както и застава на крака като втора кожа. Предлагаме тази стелка в няколко размера - S/M/L. <br>
Model: p-182-m
13.20 New

Стелка за отворени обувки или на висок ток Pedag LADY GEL - размер M p-182-m

Изберете цвят:
-20% 16.50 лв 13.20 лв
Производител: PEDAG
Тип: Комфортни
Материал: Естествена кожа
Пол: Дамски; Мъжки
Страна на произход: Германия
Цвят: Светло кафяв

Описание:
За меко и комфортно усещане с обувки на висок ток, балерини или отворени обувки - изберете стелка Pedag LADY GEL.
Всички жени обичат обувки на висок ток, защото изглеждат удивително в тях. Но носенето им не е никак приятно. Понякога така нараняват краката ви, причинено от тънката стелка и високия ток, че искате да се отървете от тях. Ние обаче имаме добри новини за вас: Pedag LADY GEL - омекотява възглавничката в предната част на крака и добре фиксира високия ток. Когато носите високи токове, 75% от теглото ви се поема от предната част на крака ви. Стелката без пръсти LADY GEL поддържа и омекотява надлъжния свод, предната част на крака и областта на петата. Тя облекчава по-специално възглавничката в предната част на крака и предотвратява парене - с или без чорапи или чорапогащи. LADY GEL също помага при предотвратяването на дюстабан ходило и облекчава при вече формирано такова. Повърхността на стелката е изработена от специален микрофибърен велур. Самата стелка е достатъчно тънка, за да се избегне прищипване и в същото време достатъчно мека, за да облекчи краката ви. 3/4 стелката LADY GEL може да се изпере, самозалепваща е и може да се премахва от обувката. Осигурява стабилност и се вмества и в най-високите обувки, както и застава на крака като втора кожа. Предлагаме тази стелка в няколко размера - S/M/L.
Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

36, 37, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
36-37, 38-39, 40-41, 42-43