0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани. <br>Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите тъмно сини обувки от велур и текстил. <br><br><br>
Model: p-860-04
6.40 New

Течна боя за велур и текстил, която възстановява цвета и защитава от мърсотия и вода в тъмно син цвят p-860-04

Изберете цвят:
-20% 8.00 лв 6.40 лв
Производител: PEDAG
Вид: Течна боя
Предназначение: Велур
Страна на произход: Германия
Цвят: Син

Описание:
Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани.
Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите тъмно сини обувки от велур и текстил.


Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още