0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Спрей с помпичка Pedag SHOE STRETCH елиминира напрежението при новите обувки и помага за разширяването на всички видове кожени обувки. Понякога може да е доста досадно когато сте си купили нови обувки и те притискат крака ви, докато не се адаптират по него, което може да доведе до болезнени последствия. Нашият спрей SHOE STRETCH омекотява кожата. Тя става по-гъвкава и вашите обувки се разширяват и адаптират по крака ви. Нанесете спрея на областите, които искате да разширите, обуйте обувките и се разходете с тях за 5 минути. В рамките на няколко минути ще усетите промяната. Най-накрая ще може да се насладиш на своите нови обувки веднага. <br>Pedag SHOE STRETCH спрей е също перфектен, ако страдате от подувания в областта на първата връзка при палеца на крака. Нанесете спрея в областта, която искате да разширите - това ще ви гарантира удобство, без повече болка от тесни обувки и напрежение.<br>
Model: p-838
14.00 New

Спрей с помпичка Pedag SHOE STRETCH елиминира напрежението при новите обувки и помага за разширяването на всички видове кожени обувки. p-838

14.00 лв
Производител:PEDAG
Вид:Течна боя
Страна на произход:Германия
Описание:
Спрей с помпичка Pedag SHOE STRETCH елиминира напрежението при новите обувки и помага за разширяването на всички видове кожени обувки. Понякога може да е доста досадно когато сте си купили нови обувки и те притискат крака ви, докато не се адаптират по него, което може да доведе до болезнени последствия. Нашият спрей SHOE STRETCH омекотява кожата. Тя става по-гъвкава и вашите обувки се разширяват и адаптират по крака ви. Нанесете спрея на областите, които искате да разширите, обуйте обувките и се разходете с тях за 5 минути. В рамките на няколко минути ще усетите промяната. Най-накрая ще може да се насладиш на своите нови обувки веднага.
Pedag SHOE STRETCH спрей е също перфектен, ако страдате от подувания в областта на първата връзка при палеца на крака. Нанесете спрея в областта, която искате да разширите - това ще ви гарантира удобство, без повече болка от тесни обувки и напрежение.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още