0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Подходящ за абсолютно всякакъв вид материи. Премахва чрез НАНО технология всички замърсявания, следи от сол, вода. Освежава цвета и предпазва от мокрене и появата на нови петна. </p><p>Употреба: Първоначално пробвайте на скрито място на обувките. Почистете от твърдите замърсявания и изсушете добре обувките. Впръскайте от продукта на пореста гъба Pedag и нанесете с нея продукта, като втривате добре. Оставете са изсъхне 15 мин. Може да полирате или разрошите с четка.</p>
Model: p-8301
10.40 New

Комплект- ( Почистваща пяна + Гъба) p-8301

-20% 13.00 лв 10.40 лв
Производител: PEDAG
Вид: Крем
Предназначение: Гладка кожа
Страна на произход: Германия

Описание:

Подходящ за абсолютно всякакъв вид материи. Премахва чрез НАНО технология всички замърсявания, следи от сол, вода. Освежава цвета и предпазва от мокрене и появата на нови петна.

Употреба: Първоначално пробвайте на скрито място на обувките. Почистете от твърдите замърсявания и изсушете добре обувките. Впръскайте от продукта на пореста гъба Pedag и нанесете с нея продукта, като втривате добре. Оставете са изсъхне 15 мин. Може да полирате или разрошите с четка.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+6
+6
+6
+6
+6