0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани. <br>Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите тъмно сини обувки от велур и текстил. </p><p><br><br><br></p>
Model: p-860-04
11.00 New

Течна боя за велур и текстил, която възстановява цвета и защитава от мърсотия и вода в тъмно син цвят p-860-04

Изберете цвят:
11.00 лв
Производител:PEDAG
Вид:Течна боя
Предназначение:Велур
Страна на произход:Германия
Цвят:Син
Описание:

Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани.
Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите тъмно сини обувки от велур и текстил.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още