0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Спрей за крака с копринени частици предпазващ от триене и защитаващ вашите кака. През лятото много често хората носят на бос крак, сандали, кецове и пантофи. Обаче понякога носенето на обувка на босо може да причини дискомфорт на краката. Щадящият кожата спрей Pedag SILKY TOUCH защитава деликатно краката от летния дискомфорт. Носенето на обувки на босо вече няма да е мъчение, благодарение на неговата грижовна формула с копринени частици. Нанесен само веднъж, спреят ще накара кожата ви да се чувства добре, суха и мека. Защитният пласт, който създава е невидим и дишащ и покрива вашия крак като втора кожа. Поддържа го сух, като го защитава от триене и рани. Приятният мирис ще допълни комфортът през лятото. Всички тези неща правят нашия копринен срей SILKY TOUCH най-добрия приятел на чувствителните крака. Дерматологично тестван.</p>
Model: p-285
8.00 New

Спрей за чувствителни крака с копринени частици SILKY TOUCH на марката Pedag p-285

-20% 10.00 лв 8.00 лв
Производител: PEDAG
Вид: Аерозол
Страна на произход: Германия

Описание:

Спрей за крака с копринени частици предпазващ от триене и защитаващ вашите кака. През лятото много често хората носят на бос крак, сандали, кецове и пантофи. Обаче понякога носенето на обувка на босо може да причини дискомфорт на краката. Щадящият кожата спрей Pedag SILKY TOUCH защитава деликатно краката от летния дискомфорт. Носенето на обувки на босо вече няма да е мъчение, благодарение на неговата грижовна формула с копринени частици. Нанесен само веднъж, спреят ще накара кожата ви да се чувства добре, суха и мека. Защитният пласт, който създава е невидим и дишащ и покрива вашия крак като втора кожа. Поддържа го сух, като го защитава от триене и рани. Приятният мирис ще допълни комфортът през лятото. Всички тези неща правят нашия копринен срей SILKY TOUCH най-добрия приятел на чувствителните крака. Дерматологично тестван.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още