0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Премахва замърсяването от кожата и подметките. Подходящ е за синтетични материи. Премахнете твърдите замърсявания, след което притиснете гъбата към обувките и разнесете лосиона с леко притискане. Изчакайте около минута и избършете с мека кърпа. За по- тежки замърсявания нанесете лосиона и разтъркайте с четка, след това забършете с кърпата или изплакнете с вода.<strong> </strong><strong>Продукта не е подходящ за деликатни кожи.</strong></p>
Model: p-831
7.20 New

Перепарат за почистване на спортни обувки ( маратонки и кецове ) p-831

-20% 9.00 лв 7.20 лв
Производител: PEDAG
Вид: Течна боя
Страна на произход: Германия

Описание:

Премахва замърсяването от кожата и подметките. Подходящ е за синтетични материи. Премахнете твърдите замърсявания, след което притиснете гъбата към обувките и разнесете лосиона с леко притискане. Изчакайте около минута и избършете с мека кърпа. За по- тежки замърсявания нанесете лосиона и разтъркайте с четка, след това забършете с кърпата или изплакнете с вода. Продукта не е подходящ за деликатни кожи.

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още