0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Гъбичката Pedag NUBUK чисти набук и велур за секунди. Бързате и на вашите красиви нови велурени обувки има петна? Не се тревожете, тази иновативна гъбичка изчиства за секунди петна на велурени и от набук обувки. Pedag NUBUK e специална гъба, която възстановява велура и го прави мек и еластичен. Вашата обувка ще изглежда като нова! Тази гъбичка е компактна и винаги под ръка, за това може да я вземете с вас, където и да отидете.<br>
Model: p-643
5.20 New

Специална гъбичка Pedag NUBUK почистваща велур и набук на марката Pedag p-643

-20% 6.50 лв 5.20 лв
Производител: PEDAG
Вид: Гъба
Предназначение: Велур
Страна на произход: Германия

Описание:
Гъбичката Pedag NUBUK чисти набук и велур за секунди. Бързате и на вашите красиви нови велурени обувки има петна? Не се тревожете, тази иновативна гъбичка изчиства за секунди петна на велурени и от набук обувки. Pedag NUBUK e специална гъба, която възстановява велура и го прави мек и еластичен. Вашата обувка ще изглежда като нова! Тази гъбичка е компактна и винаги под ръка, за това може да я вземете с вас, където и да отидете.
Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още