0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Готови ли сте да пътувате към лятото на любовта с Anekke Peace &amp; Love? Започваме едно уникално пътешествие, в което ще ви трябват само две неща: въображение и малко цветя в косите. Микробусът на Anekke тръгва, така че започваме да обикаляме Западното крайбрежие на САЩ през една уникална епоха: 60-те години. Под топло слънце и с музика, свобода и вибриращи мечти, ще спрем в Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Диего, за да изпитаме хипи движението отвътре. Пригответе се да се потопите в уникална история чрез всеки детайл от колекцията: карфици, бродерии, щанцовани форми и щампи, които ще ни върнат към това културно движение. Ще намерите и 100% персонализирани пачове и овластяващи съобщения, които ще ви накарат да потечете. Това парче е част от линията цвят камила, която съчетава зелени, голи и червеникави нотки. Тази оригинална раница има две основни отделения: едно отпред и едно отделение против кражба на гърба, плюс преден джоб и по един от всяка страна. Вътрешността е с подплата и джобове, с голяма вместимост. Дръжките са широки и много удобни, регулират се на различни дължини, има и дръжка за захващане. Готови ли сте да започнете ново пътуване всеки ден с Anekke?</p>
Model: ch38805-213
191.90 New

Раница Anekke Peace&Love със скрит заден джоб ch38805-213

191.90 лв
Производител:ANEKKE
Брой прегради:2
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Раници
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бежов; Зелен; Кафяво; Пъстър; Светло кафяв
Височина:28 см
Ширина:28 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:

Готови ли сте да пътувате към лятото на любовта с Anekke Peace & Love? Започваме едно уникално пътешествие, в което ще ви трябват само две неща: въображение и малко цветя в косите. Микробусът на Anekke тръгва, така че започваме да обикаляме Западното крайбрежие на САЩ през една уникална епоха: 60-те години. Под топло слънце и с музика, свобода и вибриращи мечти, ще спрем в Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Диего, за да изпитаме хипи движението отвътре. Пригответе се да се потопите в уникална история чрез всеки детайл от колекцията: карфици, бродерии, щанцовани форми и щампи, които ще ни върнат към това културно движение. Ще намерите и 100% персонализирани пачове и овластяващи съобщения, които ще ви накарат да потечете. Това парче е част от линията цвят камила, която съчетава зелени, голи и червеникави нотки. Тази оригинална раница има две основни отделения: едно отпред и едно отделение против кражба на гърба, плюс преден джоб и по един от всяка страна. Вътрешността е с подплата и джобове, с голяма вместимост. Дръжките са широки и много удобни, регулират се на различни дължини, има и дръжка за захващане. Готови ли сте да започнете ново пътуване всеки ден с Anekke?

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1