0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Готови ли сте да пътувате към лятото на любовта с Anekke Peace &amp; Love? Започваме едно уникално пътешествие, в което ще ви трябват само две неща: въображение и малко цветя в косите. Микробусът на Anekke тръгва, така че започваме да обикаляме Западното крайбрежие на САЩ през една уникална епоха: 60-те години. Под топло слънце и с музика, свобода и вибриращи мечти, ще спрем в Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Диего, за да изпитаме хипи движението отвътре. Пригответе се да се потопите в уникална история чрез всеки детайл от колекцията: карфици, бродерии, щанцовани форми и щампи, които ще ни върнат към това културно движение. Ще намерите и 100% персонализирани пачове и овластяващи съобщения, които ще ви накарат да потечете. Това парче е част от линията цвят камила, която съчетава зелени, голи и червеникави нотки. Тази оригинална раница против кражба е идеална за вашето ежедневие, благодарение на своята гъвкавост. Има две основни отделения: едно отпред и едно отзад, и двете с цип. Когато го закачите, можете да избирате между две презрамки за раница, регулируеми на различни дължини, и презрамка, за да можете да го носите и като чанта. Готови ли сте да започнете ново пътуване всеки ден с Anekke? Ето!</p>
Model: ch38805-046
164.90 New

Anekke Peace & Love дамска чанта раница с атрактивна щампа ch38805-046

164.90 лв
Производител:ANEKKE
Брой прегради:2
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Ежедневни; Раници
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бежов; Зелен; Кафяво; Пъстър; Светло кафяв
Височина:28 см
Ширина:20 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:

Готови ли сте да пътувате към лятото на любовта с Anekke Peace & Love? Започваме едно уникално пътешествие, в което ще ви трябват само две неща: въображение и малко цветя в косите. Микробусът на Anekke тръгва, така че започваме да обикаляме Западното крайбрежие на САЩ през една уникална епоха: 60-те години. Под топло слънце и с музика, свобода и вибриращи мечти, ще спрем в Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Диего, за да изпитаме хипи движението отвътре. Пригответе се да се потопите в уникална история чрез всеки детайл от колекцията: карфици, бродерии, щанцовани форми и щампи, които ще ни върнат към това културно движение. Ще намерите и 100% персонализирани пачове и овластяващи съобщения, които ще ви накарат да потечете. Това парче е част от линията цвят камила, която съчетава зелени, голи и червеникави нотки. Тази оригинална раница против кражба е идеална за вашето ежедневие, благодарение на своята гъвкавост. Има две основни отделения: едно отпред и едно отзад, и двете с цип. Когато го закачите, можете да избирате между две презрамки за раница, регулируеми на различни дължини, и презрамка, за да можете да го носите и като чанта. Готови ли сте да започнете ново пътуване всеки ден с Anekke? Ето!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+4