0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Имате нужда от изкуство! А с тази чанта Anekke то винаги ще бъде с Вас!<br><br>Тази привлекателна чанта с принт е част от гамата Anekke Contemporary. Има голям вътрешен капацитет, подплата от фин пъстър тексил и функционално разпределение. Има и външни джобове отпред и отзад. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я адаптирате към дължината, която предпочитате.<br><br><br>Anekke Contemporary е колекция, вдъхновена от едно пътуване през Япония през съвременното изкуство. Неговите отпечатъци пресъздават японски светлини, архитектура, култура и иконография, оживени чрез абстрактни форми и артистични интерпретации. Всяка чанта е малко късче от тази страна, погледнато от уникална гледна точка: тази на изкуството.<br><br>Детайлите са последният щрих, за да ви пренесе на уникално пътешествие из Япония, със стотици персонализирани декоративни елементи, като дръжки, игли, лого и лепенки на гърба, вдъхновени от японското изкуство и култура. Предлага се и с ключодържател от колекцията.<br><br>Готови ли сте да направите уникално пътешествие с Anekke, каквото никога не сте мечтали? Подгответе своята артистична страна, ето ни, Япония!<br>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!<br>
Model: ch37803-248
164.90 New

Дамска атрактивна чанта Anekke ch37803-248

164.90 лв
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Черен
Височина:28 см
Ширина:29 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Имате нужда от изкуство! А с тази чанта Anekke то винаги ще бъде с Вас!

Тази привлекателна чанта с принт е част от гамата Anekke Contemporary. Има голям вътрешен капацитет, подплата от фин пъстър тексил и функционално разпределение. Има и външни джобове отпред и отзад. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я адаптирате към дължината, която предпочитате.


Anekke Contemporary е колекция, вдъхновена от едно пътуване през Япония през съвременното изкуство. Неговите отпечатъци пресъздават японски светлини, архитектура, култура и иконография, оживени чрез абстрактни форми и артистични интерпретации. Всяка чанта е малко късче от тази страна, погледнато от уникална гледна точка: тази на изкуството.

Детайлите са последният щрих, за да ви пренесе на уникално пътешествие из Япония, със стотици персонализирани декоративни елементи, като дръжки, игли, лого и лепенки на гърба, вдъхновени от японското изкуство и култура. Предлага се и с ключодържател от колекцията.

Готови ли сте да направите уникално пътешествие с Anekke, каквото никога не сте мечтали? Подгответе своята артистична страна, ето ни, Япония!
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1
+1