0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Тази кокетна чанта Contemporary с 2 отделения ще бъде като пръска цвят в живота ви, вашият нов фаворит!</p><p><br><br>Компактна чанта с 2 отделения част от колекцията Anekke Contemporary. Тя е средна по размер с добре орагнизиран вътрешен капацитет, както и подплата от фин текстил и джобчета. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я нагласите на предпочитаната от вас дължина.</p><p><br><br>Anekke Contemporary е колекция, вдъхновена от едно пътуване през Япония през съвременното изкуство. Неговите отпечатъци пресъздават японски светлини, архитектура, култура и иконография, оживени чрез абстрактни форми и артистични интерпретации. Всяка чанта е малко късче от тази страна, погледнато от уникална гледна точка: тази на изкуството.</p><p><br><br>Детайлите са последният щрих, за да ви пренесе на уникално пътешествие из Япония, със стотици персонализирани декоративни елементи, като дръжки, игли, лого и лепенки на гърба, вдъхновени от японското изкуство и култура. Предлага се и с ключодържател от колекцията.</p><p><br><br>Готови ли сте да направите уникално пътешествие с Anekke, каквото никога не сте мечтали? Подгответе своята артистична страна, ето ни, Япония!<br>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!<br></p>
Model: ch37803-174
125.52 New

Дамска кокетна чанта Anekke ch37803-174

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:3
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Черен
Височина:20 см
Ширина:28 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:

Тази кокетна чанта Contemporary с 2 отделения ще бъде като пръска цвят в живота ви, вашият нов фаворит!Компактна чанта с 2 отделения част от колекцията Anekke Contemporary. Тя е средна по размер с добре орагнизиран вътрешен капацитет, както и подплата от фин текстил и джобчета. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я нагласите на предпочитаната от вас дължина.Anekke Contemporary е колекция, вдъхновена от едно пътуване през Япония през съвременното изкуство. Неговите отпечатъци пресъздават японски светлини, архитектура, култура и иконография, оживени чрез абстрактни форми и артистични интерпретации. Всяка чанта е малко късче от тази страна, погледнато от уникална гледна точка: тази на изкуството.Детайлите са последният щрих, за да ви пренесе на уникално пътешествие из Япония, със стотици персонализирани декоративни елементи, като дръжки, игли, лого и лепенки на гърба, вдъхновени от японското изкуство и култура. Предлага се и с ключодържател от колекцията.Готови ли сте да направите уникално пътешествие с Anekke, каквото никога не сте мечтали? Подгответе своята артистична страна, ето ни, Япония!
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+3
+8
+3
+2
+3