0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<br>Тази черна чанта с капак Anekke Nature Shodō разполага с 3 отделни разпределения от вътре. Тя е средно голяма като размер и има външен джоб. Чантата разполага с каишка за ръка и дръжка , която може да се регулира на различни дължини. Вътрешната част е с подплата от фин пъстър текстил и има 3 отделения, като централното се затваря с цип, а отгоре се прехлупва капак с катарама.<br><br>Anekke Nature Shodō е капсула, направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Това е и една от най-специалните колекции на Anekke, тъй като всеки дизайн е уникален и различен - няма два еднакви!<br><br>Всеки продукт от тази колекция е като празно платно, върху което е изрисувана емоция. Дизайните в тази линия са създадени един по един, "рисувайки" отпечатъка на всяка чанта, сякаш е уникална 360º картина. Освен това на всеки модел ще откриете и златни линии, вдъхновени от техниката "кинцуги", изкуството да се поправя нещо счупено чрез подчертаване на счупванията му, за да се създаде нова цел, която е по-красива от оригинала. И разбира се, детайлите, които правят всяко парче уникално. Вдъхновяващи фрази, метализирани лога, персонализирани дръжки, шипове, игли... Представяте ли си да имате изключителна чанта, като произведение на изкуството? С тази колекция е възможно!<br>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!<br>
Model: ch37773-400
181.90 New

Черна чанта Anekke с метален орнамент ch37773-400

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:3
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Черен
Височина:19 см
Ширина:26 см
Вид закопчаване:Цип; Закопчалка
Описание:

Тази черна чанта с капак Anekke Nature Shodō разполага с 3 отделни разпределения от вътре. Тя е средно голяма като размер и има външен джоб. Чантата разполага с каишка за ръка и дръжка , която може да се регулира на различни дължини. Вътрешната част е с подплата от фин пъстър текстил и има 3 отделения, като централното се затваря с цип, а отгоре се прехлупва капак с катарама.

Anekke Nature Shodō е капсула, направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Това е и една от най-специалните колекции на Anekke, тъй като всеки дизайн е уникален и различен - няма два еднакви!

Всеки продукт от тази колекция е като празно платно, върху което е изрисувана емоция. Дизайните в тази линия са създадени един по един, "рисувайки" отпечатъка на всяка чанта, сякаш е уникална 360º картина. Освен това на всеки модел ще откриете и златни линии, вдъхновени от техниката "кинцуги", изкуството да се поправя нещо счупено чрез подчертаване на счупванията му, за да се създаде нова цел, която е по-красива от оригинала. И разбира се, детайлите, които правят всяко парче уникално. Вдъхновяващи фрази, метализирани лога, персонализирани дръжки, шипове, игли... Представяте ли си да имате изключителна чанта, като произведение на изкуството? С тази колекция е възможно!
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2