0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Събуждайте се всеки ден и слагайте малко вдъхновение в чантата си с новата си малка чанта за рамо Shōen Brush, вашият нов фаворит!<br><br>Тази средно голяма чанта за рамо има обемен вътрешен капацитет, както и подплата от фин пъстър текстил и джобчета за телефон и малки вещи. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я нагласите до желаната от вас дължина. Има и джобове отпред и отзад.<br><br>Линията Brush е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.<br><br>Дизайнът му се характеризира с комбинация от различни щампи и покрития, сякаш са уникални произведения на изкуството, готови да вървят с вас по всяко време. Контрастът между светли и тъмни тонове, както и голямото ниво на детайлност, ще ви пренесат в свят, вдъхновен от изкуството.<br><br>И не можете да пропуснете 100% персонализирани детайли: щифтове, кръпка, лого или дръжки, вдъхновени от темата, както и други като шипове, ватиран ефект или нотки на меден тон, за да освежите деня си с новата си любима Anekke Шоен. Извадете вътрешния си артист с новия си фаворит Anekke Shōen – ще ви хареса.<br><div>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: ch37743-062
150.90 New

Атрактивна чанта за през рамо Anekke ch37743-062

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Черен
Височина:19 см
Ширина:26 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Събуждайте се всеки ден и слагайте малко вдъхновение в чантата си с новата си малка чанта за рамо Shōen Brush, вашият нов фаворит!

Тази средно голяма чанта за рамо има обемен вътрешен капацитет, както и подплата от фин пъстър текстил и джобчета за телефон и малки вещи. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я нагласите до желаната от вас дължина. Има и джобове отпред и отзад.

Линията Brush е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.

Дизайнът му се характеризира с комбинация от различни щампи и покрития, сякаш са уникални произведения на изкуството, готови да вървят с вас по всяко време. Контрастът между светли и тъмни тонове, както и голямото ниво на детайлност, ще ви пренесат в свят, вдъхновен от изкуството.

И не можете да пропуснете 100% персонализирани детайли: щифтове, кръпка, лого или дръжки, вдъхновени от темата, както и други като шипове, ватиран ефект или нотки на меден тон, за да освежите деня си с новата си любима Anekke Шоен. Извадете вътрешния си артист с новия си фаворит Anekke Shōen – ще ви хареса.
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1
+8