0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Изкуството е свобода. Рисувайте го всеки ден с новата си компактна чанта Anekke Shōen Palette с двойно отделение, вашата нова неразделна част!<br><br>Тази чанта с цип с двойно отделение, която може да се използва и като портфейл или ръчна чанта, се затваря с цип. С две лица в плисиран стил и вътрешна подплата от фин текстил с елементи от колекцията можете да добавите и дръжка за по удобно носене.<br><br>Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.<br><br>Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.<br><br>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Model: ch37727-378
62.90 New

Компактна чанта-несесер Anekke ch37727-378

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Къса
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Кафяво; Пъстър
Височина:12 см
Ширина:18 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Изкуството е свобода. Рисувайте го всеки ден с новата си компактна чанта Anekke Shōen Palette с двойно отделение, вашата нова неразделна част!

Тази чанта с цип с двойно отделение, която може да се използва и като портфейл или ръчна чанта, се затваря с цип. С две лица в плисиран стил и вътрешна подплата от фин текстил с елементи от колекцията можете да добавите и дръжка за по удобно носене.

Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.

Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.

Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+4
+4
+2
+3
+2
+4