0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Няма нищо по-добро от това да сте заредени с хубави емоции и работата ви да спори! Можете ли да си представите да започвате всеки ден с тази енергия, където и да сте? Защото излизането всеки ден на работа или другаде с тази фантастична чанта от Anekke ще се чувствате винаги уникална и неповторима! Отличаващата се дамска чанта се предлага в голям размер, която я прави перфектна за ежедневна употреба поради просторния й интериор. Оригиналният и дизайн съчетава щампи със сини и екрю тонове, изпълен с детайли. Чантата се отваря с цип в горната част, има вътрешна подплата и джобове. Презрамката се регулира на различни дължини.Нито един детайл в тази чанта не е в повече, но единственото нещо, което и липсва, сте Вие. Грабнете своята мечта – сега!</p>
Model: ch34803-070
141.90 New

Дизайнерска дамска чанта ANEKKE в син цвят с нежна декорация ch34803-070

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бежов; Пъстър; Син
Височина:20 см
Ширина:29 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:

Няма нищо по-добро от това да сте заредени с хубави емоции и работата ви да спори! Можете ли да си представите да започвате всеки ден с тази енергия, където и да сте? Защото излизането всеки ден на работа или другаде с тази фантастична чанта от Anekke ще се чувствате винаги уникална и неповторима! Отличаващата се дамска чанта се предлага в голям размер, която я прави перфектна за ежедневна употреба поради просторния й интериор. Оригиналният и дизайн съчетава щампи със сини и екрю тонове, изпълен с детайли. Чантата се отваря с цип в горната част, има вътрешна подплата и джобове. Презрамката се регулира на различни дължини.Нито един детайл в тази чанта не е в повече, но единственото нещо, което и липсва, сте Вие. Грабнете своята мечта – сега!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1
+1