0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Страхотна и красива чанта.Средно голяма е за през рамо и е идеална за комбиниране с всякакъв вид дреха, благодарение на дизайна си в бели и сини тонове<span class="redactor-invisible-space">.<span class="jCAhz ChMk0b" data-redactor-class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb">Има тази шарка от двете страни, покрита с кафяви кантове, със заден джоб.</span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Дръжката е презрамка, регулираща се на желаната дължина.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Отваря се в горната част, където е подплатена с оригинална щампа.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">А детайлите го правят уникален, с метално лого, декоративна лепенка и оригинален ключодържател от колекцията. Прекрасна е за подарък! Желаем ви приятно и удобно пазаруване и очакваме вашите поръчки!</span></span></span></span></p>
Model: ch34743-219
150.90 New

Дамска чанта ANEKKE за през рамо с флорални мотиви ch34743-219

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Кафяво; Пъстър
Височина:26 см
Ширина:33 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:

Страхотна и красива чанта.Средно голяма е за през рамо и е идеална за комбиниране с всякакъв вид дреха, благодарение на дизайна си в бели и сини тонове.Има тази шарка от двете страни, покрита с кафяви кантове, със заден джоб. Дръжката е презрамка, регулираща се на желаната дължина. Отваря се в горната част, където е подплатена с оригинална щампа. А детайлите го правят уникален, с метално лого, декоративна лепенка и оригинален ключодържател от колекцията. Прекрасна е за подарък! Желаем ви приятно и удобно пазаруване и очакваме вашите поръчки!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+4
+5
+1