0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Малката версия на Pedag SHINE - Pedag SHINE TRAVEL ще ви осигури подобаваща защита на естествената кожа и синтетика, като я прави по-бляскава за секунди. Създадохме тази компактна гъбичка SHINE TRAVEL, за да се побира във всяка ръчна чанта. Лесно достъпна е във всеки момент и осигурява мигновен блясък за вашите обувки където и да отидете. Просто избършете обувката или друга повърхност с гъбичката. За секунди, всичко заблестява като ново. Няма нужда от полиране! Pedag SHINE TRAVEL е безцветен и е под ръка във всяка ситуация - необходим където и да отидете.<br>
Model: p-641
1.90 New

Компактна гъбичка SHINE TRAVEL за кожа с мигновен ефект на марката Pedag p-641

Изберете цвят:
1.90 лв
Производител: PEDAG
Вид: Гъба
Предназначение: Гладка кожа
Страна на произход: Германия

Описание:
Малката версия на Pedag SHINE - Pedag SHINE TRAVEL ще ви осигури подобаваща защита на естествената кожа и синтетика, като я прави по-бляскава за секунди. Създадохме тази компактна гъбичка SHINE TRAVEL, за да се побира във всяка ръчна чанта. Лесно достъпна е във всеки момент и осигурява мигновен блясък за вашите обувки където и да отидете. Просто избършете обувката или друга повърхност с гъбичката. За секунди, всичко заблестява като ново. Няма нужда от полиране! Pedag SHINE TRAVEL е безцветен и е под ръка във всяка ситуация - необходим където и да отидете.
Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+6
+6
+6
+6
+6