0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Няма по-подходящи обувки от спортните обувки, когато търсим удобство и правилна грижа за ходилото с оглед планираната интензивна активност през деня. Всеки има нужда от поне един чифт удобни обувки, които да му бъдат верен спътник през най-динамичното ежедневие. Затова ние искаме да ви снабдим с възможно най-удобните качествени обувки, на които да може да разчитате, когато се налага повишаване интензитета на ежедневната динамика. Моделът е изработен от висококачествен естествен набук, който е изключително мек. Решени са в сив цвят, с изистен дизайн, подходящ за ежедневно носене, много лек и удобен. Съчетава се олично с всички спортно-елегантни тоалети и е подходящ както за пролет-есен, така и за летния сезон, тъй като вътрешната част на обувките е изработена от висококачествен микрофибърен текстил позволяващ на краката да дишат.Изберете комфорта!Подарете си уют!</p>
Model: m5125nsv
169.90 New

Спортни дамски обувки на комфортно ходило в бежов набук m5125nsv

Изберете размер:
Виж в см Изберете цвят:
169.90 лв
Производител:JUNGLA
Височина ток:2,5 см
Височина платформа:1 см
Тип:Равни
Тип ходило:Комфортно
Материал:Естествен набук; Каучук
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Сив
Височина на саята:6 см
Хастар:Специален микрофибърен
Стелка:Специална микрофибърна
Вид закопчаване:Връзки; Ластични
Сезон:Пролет; Лято
Описание:

Няма по-подходящи обувки от спортните обувки, когато търсим удобство и правилна грижа за ходилото с оглед планираната интензивна активност през деня. Всеки има нужда от поне един чифт удобни обувки, които да му бъдат верен спътник през най-динамичното ежедневие. Затова ние искаме да ви снабдим с възможно най-удобните качествени обувки, на които да може да разчитате, когато се налага повишаване интензитета на ежедневната динамика. Моделът е изработен от висококачествен естествен набук, който е изключително мек. Решени са в сив цвят, с изистен дизайн, подходящ за ежедневно носене, много лек и удобен. Съчетава се олично с всички спортно-елегантни тоалети и е подходящ както за пролет-есен, така и за летния сезон, тъй като вътрешната част на обувките е изработена от висококачествен микрофибърен текстил позволяващ на краката да дишат.Изберете комфорта!Подарете си уют!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

36
36, 37, 38, 39, 40
38, 42
37
37, 41
36, 37, 38, 39
37, 38, 39, 40
41
41
36
37
36, 39, 40