0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Rieker е марка обувки, чиято мисия е да достави максимален комфорт на своите клиенти, като предоставя иновативна конструкция, с патентованата система "Rieker Antistress". Всяка обувка се проектира така че да е лека, но и да предпазва от микро сътресенията, които се получават в краката по време на ходене.Дамски обувки от немската марка Rieker. Външната част е изработена от висококачествена, естествена кожа. Хастара се състои от синтетични материали. Височината на ходилото в задната част е 3см - полезна и удобна височина, подходяща за дълги разходки. Стелка със специална технология от Rieker - MemoSoft (мемори пяна) се нагажда според формата на вашето ходило, създавайки индивидуален калъп за оптимален комфорт. Разгледайте красивите ни предложения и поръчайте следващия си любим модел бързо и лесно с няколко клика на Zebra-online.com!</p>
Model: 46453tbj
159.95 New

Дамски обувки наRIEKER естествена кожа в бежов цвят на антистрес ходило 46453tbj

Този продукт вече не се предлага!
Производител:RIEKER
Височина ток:3 см
Височина платформа:1,5 см
Тип:Равни
Тип ходило:Антистрес; Комфортно
Материал:Естествена кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Швейцария
Цвят:Бежов
Височина на саята:5 см
Хастар:Фин текстил
Стелка:Естествена кожа
Вид закопчаване:Ластик; Без закопчаване
Сезон:Лято
Описание:

Rieker е марка обувки, чиято мисия е да достави максимален комфорт на своите клиенти, като предоставя иновативна конструкция, с патентованата система "Rieker Antistress". Всяка обувка се проектира така че да е лека, но и да предпазва от микро сътресенията, които се получават в краката по време на ходене.Дамски обувки от немската марка Rieker. Външната част е изработена от висококачествена, естествена кожа. Хастара се състои от синтетични материали. Височината на ходилото в задната част е 3см - полезна и удобна височина, подходяща за дълги разходки. Стелка със специална технология от Rieker - MemoSoft (мемори пяна) се нагажда според формата на вашето ходило, създавайки индивидуален калъп за оптимален комфорт. Разгледайте красивите ни предложения и поръчайте следващия си любим модел бързо и лесно с няколко клика на Zebra-online.com!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

36
+5
39, 40
37, 39
36, 41
36, 37, 38, 39
36, 37, 38, 39, 40
38, 42
36, 40
37
37, 38
36, 37, 39, 40
37, 38, 39, 40
+4