0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Добре дошли в лятото на любовта с Anekke! Тази чанта е част от капсулната колекция Anekke Nature Sixties, изработена с 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Използваният материал е направен от рециклирани пластмасови капачки и носи печата на Control Union Certifications B.V. Освен това, тази чанта има уникална история зад своя дизайн! Колекцията Nature Sixties е вдъхновена от легендарния квартал Хейт-Ашбъри в Сан Франциско, който е бил епицентърът на модерния живот през 60-те години и месторождението на хипи движението. Някои от най-известните артисти на този период започват кариерата си точно тук. Следите от знаменитите му цветни къщи и улици вдъхновяват геометричните форми на всеки дизайн в тази колекция в черно и бяло. Гъвкавият материал и комфортът на продукта се допълват от стотици детайли, които ще ви пренесат в историята на този легендарен квартал, с продукти, изпълнени с детайли във вишита, щипки, апликации, тегличи и персонализирани дръжки.<br>Тази оригинална раница е идеална за всеки ден. Тя разполага с няколко закопчаващи се отделения, както и преден и заден джоб, вътрешна подплата и джобове. Дръжките са регулируеми на различни дължини, а също така има дръжка за носене и джобове от двете страни, така че можете да носите всичко необходимо с вас.<br>Готови ли се почувствате, като част от артистичния квартал на Сан Франциско с вашата нова любима чанта от Anekke? Вземете сега своята!<br><br>
Model: ch38865-205
184.90 New

Дамска раница Anekke Nature в черен и бял цвят ch38865-205

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:2
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Раници
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бронз; Бял; Черен
Височина:30 см
Ширина:25 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Добре дошли в лятото на любовта с Anekke! Тази чанта е част от капсулната колекция Anekke Nature Sixties, изработена с 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Използваният материал е направен от рециклирани пластмасови капачки и носи печата на Control Union Certifications B.V. Освен това, тази чанта има уникална история зад своя дизайн! Колекцията Nature Sixties е вдъхновена от легендарния квартал Хейт-Ашбъри в Сан Франциско, който е бил епицентърът на модерния живот през 60-те години и месторождението на хипи движението. Някои от най-известните артисти на този период започват кариерата си точно тук. Следите от знаменитите му цветни къщи и улици вдъхновяват геометричните форми на всеки дизайн в тази колекция в черно и бяло. Гъвкавият материал и комфортът на продукта се допълват от стотици детайли, които ще ви пренесат в историята на този легендарен квартал, с продукти, изпълнени с детайли във вишита, щипки, апликации, тегличи и персонализирани дръжки.
Тази оригинална раница е идеална за всеки ден. Тя разполага с няколко закопчаващи се отделения, както и преден и заден джоб, вътрешна подплата и джобове. Дръжките са регулируеми на различни дължини, а също така има дръжка за носене и джобове от двете страни, така че можете да носите всичко необходимо с вас.
Готови ли се почувствате, като част от артистичния квартал на Сан Франциско с вашата нова любима чанта от Anekke? Вземете сега своята!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1
+1