0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Оцветете живота си в любимите си цветове с тази средно голяма раница Shōen Brush, вашият нов фаворит!<br><br>Тази оригинална средно голяма раница e удобна и практична. Разполага с джобове отвътре и отвън, както и подплата от фин пъстър текстил и регулируеми дръжки.<br><br>Линията Brush е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.<br><br>Дизайнът му се създава с комбинация от различни щампи и покрития, като са уникални произведения на изкуството, готови да вървят с вас по всяко време. Контрастът между светли и тъмни тонове, както и голямото ниво на детайлност, ще ви пренесе в свят, вдъхновен от изкуството.<br><br>И не можете да пропуснете 100% персонализирани детайли: щифтове, кръпка, лого или дръжки, вдъхновени от темата, както и други като шипове, ефект на ватиран или нотки на меден тон, за да освежите деня си с новата си любима Анекке Шоен. Извадете вътрешния си артист с новия си фаворит Anekke Shōen - ще ви хареса.<br>Изберете Anekke и бъдете различна,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!<br>
Model: ch37745-224
170.90 New

Дамска пъстра раница Anekke ch37745-224

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Раници
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Кафяво; Пъстър
Височина:27 см
Ширина:22 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Оцветете живота си в любимите си цветове с тази средно голяма раница Shōen Brush, вашият нов фаворит!

Тази оригинална средно голяма раница e удобна и практична. Разполага с джобове отвътре и отвън, както и подплата от фин пъстър текстил и регулируеми дръжки.

Линията Brush е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.

Дизайнът му се създава с комбинация от различни щампи и покрития, като са уникални произведения на изкуството, готови да вървят с вас по всяко време. Контрастът между светли и тъмни тонове, както и голямото ниво на детайлност, ще ви пренесе в свят, вдъхновен от изкуството.

И не можете да пропуснете 100% персонализирани детайли: щифтове, кръпка, лого или дръжки, вдъхновени от темата, както и други като шипове, ефект на ватиран или нотки на меден тон, за да освежите деня си с новата си любима Анекке Шоен. Извадете вътрешния си артист с новия си фаворит Anekke Shōen - ще ви хареса.
Изберете Anekke и бъдете различна,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1
+2