0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Anekke е една много специална марка и всяка нейна колекция има своя собствена история със свой отличителен стил<br><br>Тази атрактивна голяма раница ще Ви бъде колкото удобна, толкова и практична. Отваря се с цип отпред и има джобове отвътре и отвън, както и регулируеми дръжки.С фин пъстър текстил с елементи от колекцията и малки джобчета от вътре.<br><br>Линията Padded е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.<br><br>Тази линия се характеризира със своите обеми и капитониран ефект, постигнат чрез бродерия в метални тонове върху оригинален принт, вдъхновен от картината.<br><br>И както винаги, детайлите са завършващият щрих. Метални щрихи, дръжки, лепенки и игли, персонализирани според темата, вдъхновяващи фрази. Цял свят от намигвания към света на изкуството, който ще ви напомня всеки ден, че „рисуването в мълчание е поезия", сега превърнат в чанта. <br><div>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: ch37735-240
174.90 New

Капитонирана пъстра раница Anekke ch37735-240

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Раници
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:35 см
Ширина:28 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Anekke е една много специална марка и всяка нейна колекция има своя собствена история със свой отличителен стил

Тази атрактивна голяма раница ще Ви бъде колкото удобна, толкова и практична. Отваря се с цип отпред и има джобове отвътре и отвън, както и регулируеми дръжки.С фин пъстър текстил с елементи от колекцията и малки джобчета от вътре.

Линията Padded е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.

Тази линия се характеризира със своите обеми и капитониран ефект, постигнат чрез бродерия в метални тонове върху оригинален принт, вдъхновен от картината.

И както винаги, детайлите са завършващият щрих. Метални щрихи, дръжки, лепенки и игли, персонализирани според темата, вдъхновяващи фрази. Цял свят от намигвания към света на изкуството, който ще ви напомня всеки ден, че „рисуването в мълчание е поезия", сега превърнат в чанта.
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1
+1