0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Творчеството изисква смелост. И тази раница с три отделения от Anekke Shōen е изцяло за творчество - останалото зависи от вас!<br><br>Тази оригинална раница разполага с 3 отделни джоба, плюс заден джоб, вътрешна подплата от фин пъстър тектил малки джобчета за телефон и регулируеми дръжки.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Освен това има ключодържател от колекцията.<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen, вземете своя сега! Обгърнета пъстротата на Света в ежедневието си с нащите предложения за Вас!<br>
Model: ch37705-044
183.90 New

Ефектна дамска раница Anekke ch37705-044

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:3
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Раници
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:31 см
Ширина:25 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Творчеството изисква смелост. И тази раница с три отделения от Anekke Shōen е изцяло за творчество - останалото зависи от вас!

Тази оригинална раница разполага с 3 отделни джоба, плюс заден джоб, вътрешна подплата от фин пъстър тектил малки джобчета за телефон и регулируеми дръжки.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Освен това има ключодържател от колекцията.

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen, вземете своя сега! Обгърнета пъстротата на Света в ежедневието си с нащите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+1
+1