0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>„Най-добрият ти костюм е твоят ум", Хеди Ламар. Тази легендарна актриса беше истинска препратка в класическото кино не само заради страхотната си кариера на актриса, но и заради другия си аспект като учен. Тя е изобретателят на Wi-Fi!И няма нищо по-добро от това да преследваш мечтите си, точно както направи Хеди Ламар, придружена от красив аксесоар, вдъхновен от блясъка на стария Холивуд, като този от модната линия на Anekke Hollywood. С докосване на винтидж стил в дизайна си, тенденцията за блокиране на цветовете заема централно място чрез весела комбинация от червено, жълто и виолетово, в контраст с буквите ANK на Anekke в черно.</p><p><br><br>Този среден портфейл има две отделения: задното, със закопчалка, което има множество места за карти и сметки; и горната, затваряща се с цип, в която има място за монети вътре. Цялата вътрешност е облицована.</p><p><br><br>Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.</p><p><br><br>Финалният щрих са персонализираните детайли, които ще ви потопят в свят, вдъхновен от модата и мечтите на една уникална жена като вас. Вземете своя сега!</p><p><br><br></p>
Model: p38799-909
84.90 New

Anekke Fashion RFID портфейл p38799-909

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:15 см
Брой прегради:2
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:10
Цвят:Бял; Цикламен; Червен; Черен
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:

„Най-добрият ти костюм е твоят ум", Хеди Ламар. Тази легендарна актриса беше истинска препратка в класическото кино не само заради страхотната си кариера на актриса, но и заради другия си аспект като учен. Тя е изобретателят на Wi-Fi!И няма нищо по-добро от това да преследваш мечтите си, точно както направи Хеди Ламар, придружена от красив аксесоар, вдъхновен от блясъка на стария Холивуд, като този от модната линия на Anekke Hollywood. С докосване на винтидж стил в дизайна си, тенденцията за блокиране на цветовете заема централно място чрез весела комбинация от червено, жълто и виолетово, в контраст с буквите ANK на Anekke в черно.Този среден портфейл има две отделения: задното, със закопчалка, което има множество места за карти и сметки; и горната, затваряща се с цип, в която има място за монети вътре. Цялата вътрешност е облицована.Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.Финалният щрих са персонализираните детайли, които ще ви потопят в свят, вдъхновен от модата и мечтите на една уникална жена като вас. Вземете своя сега!Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2