0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Блясъка на стария Холивуд в съчетание с устойчивостта на велик учен - това е същността на линията Studio Nude в колекцията Anekke Hollywood, вдъхновена от легендарната класическа филмова актриса Хеди Ламар. Историята на тази жена е пълна с големи постижения, не само в киното, но и в друга от нейните големи страсти - науката. Тази изумителна жена е изобретателката на wifi! Всяко парче от тази линия в нюд цвят е като уникален бижу: бродериите създават различни силуети и форми, вдъхновени от киното и науката, със стотици декорации като кристали, персонализирани щипки, метални апликации или перли. Цветните страни и гърбове са принт, вдъхновен от вълните, генерирани от wifi. Подгответе се да се насладите на аксесоар, който разказва историята на една уникална жена, готова да ви накара да сънувате всеки ден.<br>Това голямо портмоне има два основни отделения: задното, където има голяма чанта за банкноти и място за карти или документи, и горното с цип, за да се съхраняват монети. Целият интериор е подплатен. Освен това, има и дръжка за удобно носене.<br>Определено аксесоар, който не само ще ви придружи във вашите най-добри визии, но също така ще ви вдъхнови в ежедневието ви.
Model: p38769-901
93.90 New

Портмоне Anekke Studio Nude с RFID защита. p38769-901

93.90 лв
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:18 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:20
Цвят:Бежов; Бронз; Кафяво; Пъстър
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:
Блясъка на стария Холивуд в съчетание с устойчивостта на велик учен - това е същността на линията Studio Nude в колекцията Anekke Hollywood, вдъхновена от легендарната класическа филмова актриса Хеди Ламар. Историята на тази жена е пълна с големи постижения, не само в киното, но и в друга от нейните големи страсти - науката. Тази изумителна жена е изобретателката на wifi! Всяко парче от тази линия в нюд цвят е като уникален бижу: бродериите създават различни силуети и форми, вдъхновени от киното и науката, със стотици декорации като кристали, персонализирани щипки, метални апликации или перли. Цветните страни и гърбове са принт, вдъхновен от вълните, генерирани от wifi. Подгответе се да се насладите на аксесоар, който разказва историята на една уникална жена, готова да ви накара да сънувате всеки ден.
Това голямо портмоне има два основни отделения: задното, където има голяма чанта за банкноти и място за карти или документи, и горното с цип, за да се съхраняват монети. Целият интериор е подплатен. Освен това, има и дръжка за удобно носене.
Определено аксесоар, който не само ще ви придружи във вашите най-добри визии, но също така ще ви вдъхнови в ежедневието ви.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2
+2