0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Блясъкът на стария Холивуд и постоянството на велик учен: това е същността на линията <strong>Studio Navy</strong> от колекцията <strong>Anekke Hollywood</strong>, вдъхновена от легендарната класическа филмова актриса Хеди Ламар. Историята на тази жена е пълна с големи постижения, свързани не само с киното, но и с друга нейна голяма страст: науката. И работата е там: тя беше изобретателят на Wi-Fi! Всяко парче от тази тъмносиня линия е като уникално бижу: бродерията генерира различни силуети и форми, вдъхновени от киното и науката, със стотици декоративни елементи като диаманти, персонализирани игли, метални апликации или перли. Цветните страни и гърбовете са принт, вдъхновен от вълните, генерирани от Wi-Fi. Пригответе се да се насладите на допълнение, което разказва историята на една уникална жена, готова да ви кара да мечтаете всеки ден.Портфейлът е с голям размер. Можете също така да го използвате като малка дамска чанта или да носите мобилния си телефон. Това е много удобен модел, който се отваря с цип, има вътрешна подплата и има дръжка, която е вградена в дръжката на ципа. Вътре има място за карти, банкноти и отделение с джоб с цип за по-голямо удобство, за монети.Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.И още ли мислиш за това? Ще се превърне в новия ви любим аксесоар. Поръчайте своя сега!</p><p><br><br></p>
Model: p38759-908
91.90 New

Anekke Studio Large Navy Blue RFID портфейл p38759-908

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:20 см
Брой прегради:4
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Цвят:Черен
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип
Отделение за монети:Да
Описание:

Блясъкът на стария Холивуд и постоянството на велик учен: това е същността на линията Studio Navy от колекцията Anekke Hollywood, вдъхновена от легендарната класическа филмова актриса Хеди Ламар. Историята на тази жена е пълна с големи постижения, свързани не само с киното, но и с друга нейна голяма страст: науката. И работата е там: тя беше изобретателят на Wi-Fi! Всяко парче от тази тъмносиня линия е като уникално бижу: бродерията генерира различни силуети и форми, вдъхновени от киното и науката, със стотици декоративни елементи като диаманти, персонализирани игли, метални апликации или перли. Цветните страни и гърбовете са принт, вдъхновен от вълните, генерирани от Wi-Fi. Пригответе се да се насладите на допълнение, което разказва историята на една уникална жена, готова да ви кара да мечтаете всеки ден.Портфейлът е с голям размер. Можете също така да го използвате като малка дамска чанта или да носите мобилния си телефон. Това е много удобен модел, който се отваря с цип, има вътрешна подплата и има дръжка, която е вградена в дръжката на ципа. Вътре има място за карти, банкноти и отделение с джоб с цип за по-голямо удобство, за монети.Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.И още ли мислиш за това? Ще се превърне в новия ви любим аксесоар. Поръчайте своя сега!Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2