0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Открийте Япония чрез изкуството с вашия нов голям портфейл от Anekke Contemporary, вашият нов фаворит!<br><br>Това е портфейл с голям размер. Има две основни отделения: задното, където ще намерите голяма преграда и място за бележки, карти или документи. Горната част е с цип, а вътре можете да съхранявате монети. Цялата вътрешност е от фин текстил.<br><br>Anekke Contemporary е колекция, вдъхновена от едно пътуване през Япония през съвременното изкуство. Неговите отпечатъци пресъздават японски светлини, архитектура, култура и иконография, оживени чрез абстрактни форми и артистични интерпретации. Всяка чанта е малко късче от тази страна, погледнато от уникална гледна точка: тази на изкуството.<br><br>Детайлите са последният щрих, за да ви пренесе на уникално пътешествие из Япония, със стотици персонализирани декоративни елементи, като дръжки, игли, лого или лепенки на гърба, вдъхновени от японското изкуство и култура.<br><br>Този модел разполага с RFID защита: иновативна система за защита, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.<br><br>Готови ли сте за уникално пътешествие с Anekke, каквото никога не сте мечтали? Подгответе своята артистична страна, ето ни, Япония!<br><div>Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: p37809-901
93.90 New

Дамски портфейл Anekke с пъстър дизайн p37809-901

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:18 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:20
Цвят:Пъстър; Черен
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:
Открийте Япония чрез изкуството с вашия нов голям портфейл от Anekke Contemporary, вашият нов фаворит!

Това е портфейл с голям размер. Има две основни отделения: задното, където ще намерите голяма преграда и място за бележки, карти или документи. Горната част е с цип, а вътре можете да съхранявате монети. Цялата вътрешност е от фин текстил.

Anekke Contemporary е колекция, вдъхновена от едно пътуване през Япония през съвременното изкуство. Неговите отпечатъци пресъздават японски светлини, архитектура, култура и иконография, оживени чрез абстрактни форми и артистични интерпретации. Всяка чанта е малко късче от тази страна, погледнато от уникална гледна точка: тази на изкуството.

Детайлите са последният щрих, за да ви пренесе на уникално пътешествие из Япония, със стотици персонализирани декоративни елементи, като дръжки, игли, лого или лепенки на гърба, вдъхновени от японското изкуство и култура.

Този модел разполага с RFID защита: иновативна система за защита, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.

Готови ли сте за уникално пътешествие с Anekke, каквото никога не сте мечтали? Подгответе своята артистична страна, ето ни, Япония!
Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2
+2