0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Изкуството е свобода. И също така е вдъхновението за този прекрасен среден RFID портфейл Shōen Palette, вашият нов фаворит!<br><br>Това е средно голям портфейл. Разполага с две основни отделения: отзад, където ще намерите голямо отделение за банкноти и място за бележки и/или карти. Горната част е с цип, а вътре можете да съхранявате монети. Цялата вътрешност е от фин текстил с детайли от колекцията.<br><br>Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.<br><br>Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.<br>Изберете Anekke и бъдете различна, бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Model: p37729-909
83.90 New

Дамски портфейл Anekke с абстрактен дизайн p37729-909

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:15 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:10
Цвят:Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:
Изкуството е свобода. И също така е вдъхновението за този прекрасен среден RFID портфейл Shōen Palette, вашият нов фаворит!

Това е средно голям портфейл. Разполага с две основни отделения: отзад, където ще намерите голямо отделение за банкноти и място за бележки и/или карти. Горната част е с цип, а вътре можете да съхранявате монети. Цялата вътрешност е от фин текстил с детайли от колекцията.

Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.

Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.
Изберете Anekke и бъдете различна, бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2