0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Събуждайте се всеки ден и слагайте малко вдъхновение в чантата си с новия голям портфейл RFID Shōen Palette - вашият нов фаворит!<br><br>Това е портфейл с голям размер. Има две основни отделения: задното, където ще намерите голяма преграда и място за бележки, карти, банкноти или документи. Горната част е с цип, а вътре можете да съхранявате монети. Цялата вътрешност е от фин текстил с елементи от колекцията .<br><br>Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.<br><br>Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.<br><br>Вземете своя нов фаворит от Anekke Shōen сега!<br><div>Изберете Anekke и бъдете различна, бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: p37729-901
84.51 New

Елегантен дамски портфейл Anekke p37729-901

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:19 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:20
Цвят:Бронз; Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:
Събуждайте се всеки ден и слагайте малко вдъхновение в чантата си с новия голям портфейл RFID Shōen Palette - вашият нов фаворит!

Това е портфейл с голям размер. Има две основни отделения: задното, където ще намерите голяма преграда и място за бележки, карти, банкноти или документи. Горната част е с цип, а вътре можете да съхранявате монети. Цялата вътрешност е от фин текстил с елементи от колекцията .

Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.

Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.

Вземете своя нов фаворит от Anekke Shōen сега!
Изберете Anekke и бъдете различна, бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+1
+2