0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Бъдете своя собствена муза! И се поглезете с това портмоне с три отделения Shōen Palette!<br>Това е средно голямо портмоне с три отделения. Материалът, от който е изработен е гъвкав. Този модел се отваря с цип, а отвътре е с подплата от фин текстил и три отделни разпределения.<br><br>Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.<br><br>Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.<br><br>Вземете своя нов фаворит от Anekke Shōen сега!<br><div>Изберете Anekke и бъдете различна, бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: p37729-015
51.21 New

Дамски портфейл Anekke с пъстър принт p37729-015

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:9 см
Ширина:15 см
Брой прегради:3
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Цвят:Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип
Отделение за монети:Да
Описание:
Бъдете своя собствена муза! И се поглезете с това портмоне с три отделения Shōen Palette!
Това е средно голямо портмоне с три отделения. Материалът, от който е изработен е гъвкав. Този модел се отваря с цип, а отвътре е с подплата от фин текстил и три отделни разпределения.

Линията Palette е част от колекцията Anekke Shōen. Тази колекция е почит към японската художничка Уемура Шоен, смятана за майка на японските художнички.

Тази линия се характеризира с плисирания ефект на материала, който включва принт, вдъхновен от картината върху черна основа, контрастираща с червеникави и сини нотки. Също така е пълен с уникални детайли, като метално лого и персонализирани игли и дръжки.

Вземете своя нов фаворит от Anekke Shōen сега!
Изберете Anekke и бъдете различна, бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+1
+1
+2
+2