0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Този RFID портфейлт е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка. Линията Tribe е вдъхновена от значението на принадлежността към племето за местните жени на Амазонка, тяхната връзка с техните корени. Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Дизайнът се характеризира с това, че предната част симулира формите на маска, постигнати чрез щанцоване, бродиране и наслагване на материали в различни тонове и покрития. Това се комбинира с гърба с различни тонове и текстури. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия... Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов фаворит. Не се замисляйте, купете своя портфейл сега от онлайн магазин Zebra!<br></p>
Model: p36629-902
83.90 New

Дизайнерски дамски портфейл на ANEKKE с интересна декорация p36629-902

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:15 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:8
Цвят:Пъстър; Светло кафяв
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Закопчалка
Отделение за монети:Да
Описание:

Този RFID портфейлт е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка. Линията Tribe е вдъхновена от значението на принадлежността към племето за местните жени на Амазонка, тяхната връзка с техните корени. Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Дизайнът се характеризира с това, че предната част симулира формите на маска, постигнати чрез щанцоване, бродиране и наслагване на материали в различни тонове и покрития. Това се комбинира с гърба с различни тонове и текстури. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия... Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов фаворит. Не се замисляйте, купете своя портфейл сега от онлайн магазин Zebra!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2