0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Този голям гъвкав rfid портфейл menire е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка, които се борят да запазят своята среда и традиции. Това е голям портфейл. Материалът, от който е изработен, е гъвкав. Този модел има RFID защита: иновативна система за защита, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Този модел съчетава щампата на колекцията, в която са представени различни групи от коренни жени, с части в необработен тон, украсени с бродерия и щампа в червеникави тонове. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е подплатена. Има и подвижен държач за карти вътре. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия... Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов фаворит. Не се замисляйте, купете своя сега от онлайн магазин Zebra!</p>
Model: p36609-906
94.90 New

Дизайнерски поттфейл на ANEKKE в кафяв цвят с щампа p36609-906

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:21 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:19
Цвят:Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:

Този голям гъвкав rfid портфейл menire е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка, които се борят да запазят своята среда и традиции. Това е голям портфейл. Материалът, от който е изработен, е гъвкав. Този модел има RFID защита: иновативна система за защита, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Този модел съчетава щампата на колекцията, в която са представени различни групи от коренни жени, с части в необработен тон, украсени с бродерия и щампа в червеникави тонове. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е подплатена. Има и подвижен държач за карти вътре. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия... Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов фаворит. Не се замисляйте, купете своя сега от онлайн магазин Zebra!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2