0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Този голям портфейл е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка, които се борят да запазят своята среда и традиции. Думата "menire" е терминът, с който жените от племето Xikrin се отнасят към местните жени на Амазонка. Това е голям портфейл. Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Този модел съчетава щампата на колекцията, в която са представени различни групи от коренни жени, с части в необработен тон, украсени с бродерия и щампа в червеникави тонове. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия... Безкраен брой малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите.</p>
Model: p36609-901
94.90 New

Дамски портфейл на ANEKKE в кафяв цвят с пъстър принт p36609-901

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:18 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:20
Цвят:Бежов; Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:

Този голям портфейл е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка, които се борят да запазят своята среда и традиции. Думата "menire" е терминът, с който жените от племето Xikrin се отнасят към местните жени на Амазонка. Това е голям портфейл. Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Този модел съчетава щампата на колекцията, в която са представени различни групи от коренни жени, с части в необработен тон, украсени с бродерия и щампа в червеникави тонове. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия... Безкраен брой малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите.

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2