0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Голям, красив и много стилен портфейл с лого Urban.<span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Отваря се с цип в горната част, има щампована подплата и допълнителен джоб отзад.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">И не на последно място, да не забравяме подробностите!</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Започвайки с металното лого, декоративните лепенки, персонализираните ципове… Безброй малки детайли, в които ще се влюбите! Страхотен е за подарък!</span></span></p>
Model: p35679-908
92.90 New

Испански дамски портфейл на ANEKKE с атрактивни елементи p35679-908

92.90 лв
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:20 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:8
Цвят:Пъстър
Страна на произход:Испания
Описание:

Голям, красив и много стилен портфейл с лого Urban.Отваря се с цип в горната част, има щампована подплата и допълнителен джоб отзад. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, декоративните лепенки, персонализираните ципове… Безброй малки детайли, в които ще се влюбите! Страхотен е за подарък!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2