0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Този голям портфейл е част от колекцията Anekke , Вашият нов фаворит!Има две основни отделения : задното, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. В горната си част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована. Започвайки с металното лого, игли, декоративни лепенки, шевове, персонализирани ципове, бродерия... Безкрайни малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите. Не мислете повече за това, купете своя портфейл сега в нашият магазин Zebra-online.com .</p><p><br></p><p><br></p><p><br></p>
Model: p35679-901
92.90 New

Елегантен дамски портфейл на испански производител ANEKKE p35679-901

92.90 лв
Производител:ANEKKE
Височина:9 см
Ширина:18 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:20
Цвят:Пъстър
Страна на произход:Испания
Описание:

Този голям портфейл е част от колекцията Anekke , Вашият нов фаворит!Има две основни отделения : задното, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. В горната си част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована. Започвайки с металното лого, игли, декоративни лепенки, шевове, персонализирани ципове, бродерия... Безкрайни малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите. Не мислете повече за това, купете своя портфейл сега в нашият магазин Zebra-online.com .
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2