0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Прекрасен, красив и</span></span><span class="JLqJ4b ChMk0b"> гъвкав портфейл .</span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Идеален е за носене на повече неща, винаги необходими за една жена.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Материалът му е гъвкав, което го прави много удобен.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Разполага с две отделения: задно отделение с етикет, в което има място за карти и банкноти, плюс горно отделение с цип за монети.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Вътрешността е облицована.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Дизайнът му съчетава предницата в бежов тон с гърба, комбинирана с щампа.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Детайлите са завършващ щрих, метално лого, щифтове и бродерия. Прекрасен е също и за подарък!</span></span></p>
Model: p34719-907
66.32 New

Дамски портфейл на испански производител ANEKKE в топли цветове p34719-907

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:18 см
Брой прегради:1
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:10
Цвят:Бежов; Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:

Прекрасен, красив и гъвкав портфейл . Идеален е за носене на повече неща, винаги необходими за една жена. Материалът му е гъвкав, което го прави много удобен. Разполага с две отделения: задно отделение с етикет, в което има място за карти и банкноти, плюс горно отделение с цип за монети. Вътрешността е облицована. Дизайнът му съчетава предницата в бежов тон с гърба, комбинирана с щампа. Детайлите са завършващ щрих, метално лого, щифтове и бродерия. Прекрасен е също и за подарък!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още