0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Красив, оригинален и много практичен п</span></span><span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">ортфейл с щампа на Anekke!</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Дизайнът на този среден размер дамски портфейл го прави уникален.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Предната част е с щампа, а задната е в светъл тон.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Има две отделни пространства: отзад за банкноти и карти, със затваряне с копчета, и отгоре за монети с цип.</span></span> <span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">Освен това уникалните детайли го правят единствен по рода си, с метално лого, игла, бродерия, щампи… Прекрасен е за подарък</span></span><span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb" data-redactor-class="ryNqvb">!Желаем ви приятно и удобно пазаруване и очакваме вашите поръчки!</span></span></p>
Model: p34709-906
89.90 New

Атрактивен дамски портфейл ANEKKE с нежна декорация p34709-906

89.90 лв
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:20 см
Брой прегради:4
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:18
Цвят:Бежов; Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:

Красив, оригинален и много практичен портфейл с щампа на Anekke! Дизайнът на този среден размер дамски портфейл го прави уникален. Предната част е с щампа, а задната е в светъл тон. Има две отделни пространства: отзад за банкноти и карти, със затваряне с копчета, и отгоре за монети с цип. Освен това уникалните детайли го правят единствен по рода си, с метално лого, игла, бродерия, щампи… Прекрасен е за подарък!Желаем ви приятно и удобно пазаруване и очакваме вашите поръчки!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2
+2