0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Отпуснете се и открийте този оригинален среден размер гъвкав портфейл от Anekke , вашият нов фаворит!</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Неговият уникален дизайн се отличава с комбинация от щампи от двете страни.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Материалът му е гъвкав, което го прави удобна част, идеална за средни и големи чанти.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Има две отделения: задно отделение с капак, в което има място за карти и банкноти, плюс горно отделение с цип за монети.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Отвътре е облицован.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Завършващият щрих са детайлите, с бродерия, декоративни щифтове, метално лого… Всичко, от което се нуждаете за ежедневието си, така че не пропускайте!</span></span></p>
Model: p34709-902
78.90 New

Модерен дамски портфейл ANEKKE с цветен принт p34709-902

78.90 лв
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:14 см
Брой прегради:3
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:13
Цвят:Кафяво; Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:

Отпуснете се и открийте този оригинален среден размер гъвкав портфейл от Anekke , вашият нов фаворит! Неговият уникален дизайн се отличава с комбинация от щампи от двете страни. Материалът му е гъвкав, което го прави удобна част, идеална за средни и големи чанти. Има две отделения: задно отделение с капак, в което има място за карти и банкноти, плюс горно отделение с цип за монети. Отвътре е облицован. Завършващият щрих са детайлите, с бродерия, декоративни щифтове, метално лого… Всичко, от което се нуждаете за ежедневието си, така че не пропускайте!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2
+2